2010. április 17., szombat

linkwithin

Nos itt jön a következö fejtágitó a linkwithin:
kövesd ezeket a lépéseket:
Ezt kell a böngészödbe irni:

http://www.linkwithin.com/learn?ref=widget

Töltsd ki a jobb oldalon lévö rubrikákat:
e-mail
blog link
Platform: válaszd hozzá a Bloggert
a kockát akkor klikkeld, ha sötét a háttered.
Klikkelj a GET WIDGET!-re
bejön egy új oldal.

Ott az 1-es pontnál kattints az Install Widget-re. (Rögtön az elsö mondat elején van)
A kettes pontnál látod amire kattintanod kell: Vezérlö hozzáadása
Aztán kattints a mentésre, és nézd meg a blogodat.

Ha azt irná ki, hogy valami miatt nem sikerült, akkor újból az egyes ponttól. Nekem sem jött be elsönek.
Sok sikert hozzá.

8 megjegyzés:

  1. Szia! Köszönöm a hasznos információkat a segítséget igénybe vettem és el készítettem az oldalamon én is. Így most már nem kell sóvárognom másutt látva , hogy én is szeretnék ilyent nagyon köszönöm még egyszer üdvözlettel Mária

    VálaszTörlés
  2. Szia ! Kérném a segítségedet úgy csináltam mindent ahogy leírtad és már legalább 5 alkalommal csak a LW cím jön fel.Még egy kérdésem van,mikor rákattintok a vezérlő hozzáadására lényeges hogy akkor mentsem el, vagy ha a bejegyzés alá teszem akkor mentsek?Már arra gondoltam hogy ezért nem jó.Mit csináljak?

    VálaszTörlés
  3. Kedves Éva!
    Megnéztem mégegyszer, ha a vezérlö hozzáadására kattintasz, tulajdonképpen nem is kellene csinálj semmit, mert utána az már ott van a blogodon.
    Próbáld meg mégegyszer odáig, és ami a vezérlö hozzáadása után bejön oldal, azon a felsö részen a sárgás csikban ezt látod: "A(z) LinkWithin elemet rendszerünk sikeresen hozzáadta oldaladhoz."
    Akkor egy új oldalon nyisd meg a blogodat, és látni fogod hogy sikerült-e. Neked nem kell a bejegyzések alá semmit tenni, mert az automatikusan ott lesz. Remélem sikerülni fog. Várom a visszajelzésedet, és kérdezz nyugodtan, ha tudok segitek. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Köszi hogy válaszoltál, de sajnos csinálhatok én bármit nem sikerül. Az egyik blogtársam azt mondta, hogy lehet hogy a képeket rögtön kéne betennem és csak utánna a receptet, megpróbálom most egy párat úgy fogom csinálni meglátom hogy változik-e valami!

    VálaszTörlés
  5. Szia Erika! Már régen jelentkeztél a blogodon! Hogy vagy? Tudod milyen sokszor próbáltam azóta is és semmi változás nem akar hozzám jönni ez a program!

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok! Nekem is ugyanez a gondom. Megnyomom e "Vezérlő hozzáadása gombot, és nem történik semmi. Nincs mentés gomb, ugyanaz az oldal marad. Blogon sincs változás. Ötlet valaki?

    VálaszTörlés
  7. Hello! Az a problémám, hogy ha beillesztem a blogomba a linkwithin-t meg is jelenik, de amikor rákattintok az egyik kis kockára, hogy kipróbáljam, akkor kiírja hogy a keresett oldal nem található. Nemrég váltottam blognevet, lehet hogy a többi oldal más hivatkozásra mutat? Ha igen, hogyan tudom megváltoztatni? köszi

    VálaszTörlés